Kennis & diensten

Kennis & diensten

Kennis

Electronic B.V. is continu in beweging en ontwikkeling. Elke dag proberen wij ons verder te ontwikkelen in techniek om ons advies, ontwerp, uitvoering en onderhoud te verbeteren.

Hierdoor probeert electronic een stabiele en betrouwbare partner te zijn voor zijn klanten. Dit resulteert in een betere kwaliteit, kortere bouwtijden, eenvoudige installatie die tevens duurzaam zijn bedacht en aangelegd zodat de installaties voor de toekomst stabieler zijn en minder storingen kennen.

Om deze ontwikkelingen te blijven volgen heeft electronic zich aangesloten bij Techniek Nederland en InstallQ.

Communicatie

Wij gaan altijd vooraf in overleg met de klant om aan te horen welke installatie en oplossing het beste past bij de klant en zijn project. Op basis van deze vooroverleggen wordt de voorbereiding ingericht en de benodigde omschrijvingen en tekeningen opgesteld. Een goede werkvoorbereiding moet de snelheid in de uitvoering bevorderen en het aantal tekortkomingen in de uitvoering minimaliseren.

Ook gedurende de uitvoering blijven wij in contact met de klant om eventuele wijzigingen tijdens de uitvoering door te voeren.

Naast het contact met de klant vinden wij de communicatie en samenwerking met andere bouwpartners en leveranciers belangrijk. Wij geloven in een goede samenwerking tussen de bouw om zodoende het eindresultaat te behalen.

Diensten

De diensten die electronic levert kent vier niveaus, namelijk:

  • advies;
  • ontwerp;
  • realisatie;
  • onderhoud.

Advies

Wij verzorgen een gecombineerde aanpak van uw project. Hierbij komen techniek, energie en licht comfort samen. De advies- en ontwerpfase zijn essentieel voor een geslaagd traject en daarbij helpen wij u graag.

Ontwerp

Wij denken graag met u mee over het ontwerp, de realisatie en beheer van uw installaties. Wij integreren ontwerp, realisatie en beheer; zodat u bewuste en weloverwogen beslissingen kunt maken. Door deze integrale aanpak krijgt u een duurzaam en intelligent gebouw dat efficiënt en met hoge kwaliteit gebouwd wordt.

Realisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van elektrotechnische installaties. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwprojecten in de zakelijke markt. Onze kracht ligt in het maken van installaties op een flexibele, betrouwbare en kwalitatief hoogstaande manier. In samenwerking met de opdrachtgever en andere bouwende partijen.

Onderhoud

Service en onderhoud zijn synoniemen voor betrouwbaarheid, comfort en continuïteit. Wij verzorgen het technisch beheer van uw elektrotechnische installaties.

In overleg met u maken wij een plan van aanpak voor het beheer van uw installaties. We kijken niet alleen hoe we de bestaande installaties kunnen onderhouden, maar we kijken ook naar mogelijkheden om te verbeteren. Zo kunnen we uw installaties optimaliseren, kosten besparen, zorgen voor een lager energieverbruik en verduurzamen.

Door middel van onze storingsdienst zorgen wij voor continuïteit van de bedrijfsprocessen van onze klanten.

VCA

Al onze monteurs beschikken over een VCA certificaat en leven de regels na van Veiligheid & Gezondheid (V&G), zoals deze zijn gesteld in de Arbo richtlijnen.Leerbedrijf

Electronic vind het belangrijk om de jeugd de kans te geven om het mooie vak als elektromonteur te kunnen leren. Hierdoor is electronic een erkend leerbedrijf. Bij electronic wordt de mogelijkheid geboden om een leerwerktraject tot op MBO+ niveau te volgen. Naast het leren bij een ROC werkt de monteur in opleiding bij één van onze opdrachtgevers en wordt deze begeleidt en ondersteund door een hoofdmonteur.